Houtwerk en renovatie

Houtrot: eerst herstellen, dan schilderen

Hout van deuren, kozijnen, dorpels en stijlen krijgt het zwaar te verduren. Overvloedige neerslag werkt houtrot in de hand, het Nederlandse klimaat is nu eenmaal wisselvallig. Je herkent houtrot aan de zwarte tot roestbruine kleur en de zachte structuur door de groei van schimmels op bijvoorbeeld deuren en in de hoeken van kozijnen. Gewoon schilderen is dan géén oplossing. Hier geldt: eerst het aangetaste hout repareren, dan schilderen. Schakel JPK Schilderwerken zo snel mogelijk in, dan pakken wij het probleem bij de kern aan.

Gezonde deuren, ramen en kozijnen

De vakschilders van JPK Schilderwerken herstellen aangetast hout met kennis van zaken. Alvorens dorpels, ramen, deuren en kozijnen te schilderen, verwijderen we de aangetaste delen en restaureren het hout grondig.

Inspectie, renovatie en onderhoud

Wat komt er kijken bij de renovatie van jouw geschilderd houtwerk? Een grondige inspectie brengt de conditie van de bestaande verflagen en de ondergrond in kaart. Een vakman van JPK Schilderwerken komt persoonlijk bij jou langs om deuren en ramen te controleren. Hij brengt alle plekken met houtrot in kaart. Van dak oversteken tot kozijnen, niets ontsnapt aan zijn scherpe blik. Hij geeft advies en stelt een behandelplan voor. We schuren het houtwerk, pakken rotte stukken aan en voorzien je ramen en deuren van een beschermende grondlaag. Schilderen is de laatste stap in dit proces.

De vele voordelen van een vakman

Je spendeert geld om je huis te laten schilderen. Onze vakman geeft je garanties op het geleverde werk. Met zorg gerestaureerd hout gaat jaren mee en een correcte nabehandeling zorgt ervoor dat deuren, ramen en kozijnen langer mooi blijven.

JPK Schilderwerken:

  • komt persoonlijk bij jou langs: eerst om jouw wensen te bespreken, daarna bespreken we de offerte samen.
  • beantwoordt jouw vragen eerlijk: niemand houdt van verrassingen.
  • geeft eerlijk advies: het heeft geen zin deuren en kozijnen enkel te schilderen als ze tekenen vertonen van houtrot

Verlaagd BTW-tarief

Voor het schilderen van jouw woning geldt het lage BTW-tarief van 6%. Garages, schuren, deuren, ramen, kozijnen, serres: ze vallen allemaal onder het begrip “woning”. Voorwaarde is dat de woning ouder is dan twee jaar en dat je er woont als particulier. Neem geen risico: onze vakman waarborgt kwaliteit. Op al ons uitgevoerde werk. Van het renoveren van het houtwerk tot het schilderen van gevels, deuren en kozijnen. Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Neem contact op

4 + 1 =