Schilderwerk VvE

VvE: woongenot voorop

Algemeen onderhoud en schilderwerk: dat zijn de meest voorkomende en terugkerende kosten binnen een VvE. Het is in ieders belang om te weten hoe je deze kosten beheert en liefst zo laag mogelijk houdt:

  • een VvE zorgt voor periodiek onderhoud van het schilderwerk met een correcte begroting
  • reparaties, bestrijding van houtrot en schilderwerk: een goed onderhouden pand draagt bij tot het wooncomfort
  • uiteraard ga je als VvE voor de beste kwaliteit / prijs verhouding

Schilderwerk schoonmaken helpt

Goed onderhouden schilderwerk begint bij een regelmatig nacontrole. Of je nu deel uitmaakt van een VvE of niet, een verflaag af en toe reinigen kost geen moeite. Doe het bijvoorbeeld als je de ramen lapt. Vuil, hoe klein de deeltjes ook zijn, houdt vocht vast. Dat vocht is op zijn beurt een voedingsbodem voor mos en algen. Die op hun beurt het schilderwerk aantasten – van verkleuring tot onthechting.

Zelfde service voor VvE als voor particulier

JPK Schilderwerken werkt voor verschillende VvE’s. Van het onderhoud van twee appartementsrechten tot het schilderen van grote appartementencomplexen: onze diensten voor VvE’s zijn dezelfde als voor particuliere klanten. Denk hierbij aan schilderwerk (ramen, kozijnen, deuren, trapleuningen, balkons), inspecties en reparaties.

Ondersteuning van jouw VvE

Een VvE draagt bij aan een goed onderhouden appartementencomplex en meer woonplezier. Gezamenlijke investeringen dragen bij tot waardebehoud van elk appartement. Jaarlijks sparen de eigenaren een bedrag dat de VvE goed gebruikt. Een onderhoudsplanning voor meerdere jaren is een goede ondersteuning. Jeroen Klijn van JPK Schilderwerken komt persoonlijk langs om je hierin als VvE te begeleiden. Neem vrijblijvend contact op.

Planning van schilderwerk

Vakkundig onderhoud, op tijd uitgevoerd, zorgt dat je op termijn kosten bespaart. Je realiseert meerwaarde op je appartement én je verhoogt het wooncomfort voor alle bewoners. JPK Schilderwerken voert onderhouds- en schilderwerk uit en inspecteert het iedere twee jaar. Daarop volgt eerlijk advies of er klein of groot onderhoud nodig is. De professionals van JPK Schilderwerken voeren de werken volgens contract uit voor je VvE. Na vier jaar volgt een nieuwe inspectieronde met een schatting of er dan in het vijfde of zesde jaar schilderwerk moet plaatsvinden.

Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Neem contact op

5 + 14 =