Service en onderhoud

Zorgeloos genieten met het juiste onderhoudscontract

Jarenlang genieten van het schilderwerk van je woning of appartementencomplex? Dat kan. Met een onderhoudscontract komt de schilder van JPK Schilderwerken iedere twee jaar het schilderwerk controleren. Indien nodig plannen we een klein onderhoud in. Daarnaast krijg je advies voor het onderhoud van de komende jaren. Je mag ervan uitgaan dat een woning gemiddeld elke vijf à zes jaar een grote schilderbeurt nodig heeft.

Onderhoudscontract

Wanneer je bij JPK Schilderwerken een meerjarig onderhoudscontract afsluit, dan houden wij voor jou het schilderwerk voor de afgesproken periode in de gaten:

  • jaar 1: basissysteem (nieuw schilderwerk of groot onderhoud)*
  • jaar 3: controle en advies: bijwerken / klein onderhoud
  • jaar 5 of 6: schilderwerken (inclusief advies voor verandering)
  • jaar 8: controle en advies: bijwerken / klein onderhoud
  • jaar 10: jij beslist of het contract doorloopt of beëindigd wordt

* Het basissysteem is het startpunt van een onderhoudscontract. Deze onderhoudscyclus – en dus het onderhoudscontract – is indicatief en wordt beïnvloed door verschillende factoren: belastingsgraad, constructie, beglazingssysteem en andere invloeden van binnen- of buitenaf.

Persoonlijk advies + persoonlijke offerte

Heb je contact opgenomen met JPK Schilderwerken? Dan komen wij persoonlijk bij jou langs. De eerste keer om samen met jou de offerte op te nemen. Wat zijn jouw wensen? Maar ook: welke verfsystemen zijn geschikt? Of: welke kleuren doen jouw woning stralen? Na dit gratis, vrijblijvende bezoek komen wij een tweede keer. We sturen je de offerte niet toe, maar bespreken deze persoonlijk met jou. Welke producten gaan wij gebruiken? Wat moet je doen bij bijvoorbeeld houtrot – zijn de kozijnen aan vervanging toe of volstaat een grondige reparatie?

Advies is een belangrijk onderdeel van ons werk. Een offerte of onderhoudscontract persoonlijk bespreken zorgt voor een heldere intake. En geen verrassingen achteraf. Wij komen graag bij je langs om alle mogelijkheden samen te bespreken. Plan gerust een afspraak met ons in en ontvang een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

10 + 3 =