Over JPK Schilderwerken

Vakmannen

JPK Schilderwerken is een schildersbedrijf voor particulieren en VvE’s. Wij zijn een begrip geworden in de regio Utrecht: schilderwerk en projecten binnen, buitenschilderwerk, houtwerkrenovatie, schilderwerken voor VvE. De vakmannen van JPK zijn professionals, die regelmatig opleiding volgen. Van gespecialiseerde kleurkennis tot product-technische toepassingen. Op die manier krijg jij het beste advies.

Meer dan schilderwerk

Onze schilder komt bij jou thuis langs: hij luistert naar jouw wensen. Daarna komt hij terug bij jou om samen de offerte door te nemen. Degelijk advies en een grondige voorbereiding van de schilderwerken zijn kenmerkend aan JPK. Maar ook tijdens en na het schilderwerk mag je rekenen op dezelfde service: met een onderhoudscontract geniet je jarenlang van je schilderwerk.

Zomer en winter

JPK Schilderwerken heeft het hele jaar door vier vaste medewerkers in dienst. ’s Zomers werken zeven tot acht schilders voor JPK. Eigenaren Jeroen Klijn en Omid Badieh zijn niet alleen vakschilders: uitgebreid advies en een persoonlijke offerte bespreking zijn cruciaal voor hen, gratis en vrijblijvend. Hun visie: wanneer je investeert in schilderwerk, is het belangrijk om goed te weten wat de verwachte kosten en het eindresultaat zijn. Ze schilderen mee en volgen vaktechnische trainingen: zo waarborgen ze het gebruik van de juiste producten en technieken.

Particulier, zakelijk en VvE

Wil jij je woning of appartement schilderen? Neem vrijblijvend contact op. Dan komen we graag thuis bij je langs om jouw wensen voor schilderwerk te bespreken.

Neem contact op

15 + 4 =