Schilderwerk binnen

Jouw schilder in de buurt van Utrecht

Is je interieur toe aan een nieuwe look? Of ben je gewoon op zoek naar een schilder om je huis in de regio Utrecht op te frissen? Wat je ook van plan bent, een professionele schilder van JPK Schilderwerken geeft je waar voor je geld. Je bent zeker van de kwaliteit van de gebruikte materialen en het geleverde werk. Wij komen bij je thuis om het oppervlak te berekenen, zodat we precies weten hoeveel verf we nodig hebben. Onze schilders gebruikt de beste borstels en rollen voor een mooi eindresultaat. Ook volgen we regelmatig bijscholing: zo blijven we op de hoogte van de nieuwste trends, technieken en producten. Wij gaan voor het perfecte resultaat voor jouw huis.

Schilder in Utrecht en omstreken

Al vele jaren schilderen we wanden, ramen, kozijnen en deuren bij onze klanten thuis. Met kennis van zaken adviseren we jou: welke soort verf het mooiste resultaat geeft of welke decoratieve techniek een speciaal effect geeft. We komen persoonlijk bij je langs, in Utrecht én daarbuiten. Ook de offerte bespreken we persoonlijk. Zo weet je precies welke materialen we gebruiken, wat de kosten zijn en welke kwaliteit je van ons mag verwachten.

Jouw schilderwerken in Utrecht, tot in detail

Voor we beginnen, bereidt onze schilder alles grondig voor: lichtschakelaars verwijderen, meubels en vloeren afdekken. Hij kijkt de muren na op barsten, oneffenheden. Afhankelijk van de ondergrond behandelt onze schilder de muur voor, en bepaalt hij welke oppervlaktes een grondlaag vragen. Verfris je je woonkamer? Of schilder je enkel de trap? Wil je je nieuwe studentenkamer in Utrecht onder handen nemen? JPK Schilderwerken bespreekt met jou wat wanneer gebeurt.

Schilder- of spuitwerk?

Spuitwerk als alternatief voor schilderen? Het spuiten van muren en plafonds geeft een mooi en egaal resultaat. Onze schilder brengt de latex of muurverf egaal en gelijkmatig aan: na het drogen is de structuur niet zichtbaar. Wil je een waterbestendige latexverf die geschikt is voor badkamer en keuken? Welke verf je ook kiest, onze professionele schilder van JPK Schilderwerken in Utrecht weet hoe hij het mooiste resultaat bereikt.

Deuren, ramen en kozijnen: glaszetten als optie

Houtwerk schilderen vraagt om een zorgvuldige aanpak. Schilder je bijvoorbeeld deuren en ramen? Dan is de kleur en afwerking sfeerbepalend. Maar wist je dat problemen aan de buitenzijde vaak te maken hebben met het schilderwerk aan de binnenzijde? Onze schilder uit Utrecht besteedt extra aandacht hieraan. Indien nodig repareren of vervangen wij het glas.\

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Bel of mail ons voor een afspraak. We komen graag bij je thuis in de regio Utrecht om je wensen te bespreken.

Neem contact op

13 + 5 =