Schilderwerk buiten

Buitenschilder met kennis van zaken

Ben je toe aan een nieuwe kleur op de gevel? Of wil je de buitenmuren schilderen om je houtwerk beter te beschermen? Spreek onze professionele buitenschilder aan, want duurzaam schilderwerk vraagt om een goed plan. Je huis heeft een eigen stijl, een eigen karakter. JPK Schilderwerken komt persoonlijk langs. Als ervaren buitenschilder geven wij advies om jouw pand de uitstraling te geven die jij wenst.

Kwaliteitsproducten

Je ziet het al helemaal voor je: je huis helemaal geschilderd, het resultaat is klopt precies met je verwachtingen. Duurzaam schilderwerk vraagt om hoogwaardige verf en materialen. Voor een buitenschilder zijn dat de specifieke verven voor buitentoepassingen. Of het nu gaat om baksteen, beton, hout, kunststof, aluminium of staal: onze vakman kent de technische producten, weet welke verf hij gebruikt bij welke ondergrond. Bovendien heeft hij opleiding gevolgd om die verven juist te gebruiken.

Expertise

JPK Schilderwerken kent de kneepjes van het vak. Buitenwerk schilderen doe je met kennis van zaken. Inspectie van de te schilderen ondergrond is een must, kleine renovaties gebeuren vóór het schilderen. Onze buitenschilder is gewend om met verschillende materialen te werken. Hij schildert je hele huis:

  • gevels
  • raamkozijnen (indien nodig zet je buitenschilder glas)
  • deuren
  • portieken en veranda’s
  • garages en schuren
  • tuinhekken
  • de aan- en uitbouw
  • dakranden en dakgoten

Je buitenschilder werkt ook in de winter

Buiten schilderen in de winter kan zeker. De kwaliteit van buitenschilderwerk heeft meer te maken met weersomstandigheden zoals temperatuur, luchtvochtigheid, regen en wind. Ongeacht het seizoen dus. Kwalitatieve verf, de juiste producten voor houtreparatie, goed gereedschap en de juiste afscherming zijn essentieel voor degelijk schilderwerk. Je buitenschilder werkt zelfs tot -5°C: een droge ondergrond is dan wel noodzakelijk. Wist je dat JPK Schilderwerken de nodige installaties heeft om bij te verwarmen?

Duurzaam onderhoud

Op geregelde tijdstippen kijk je je buitenschrijnwerk na: verkleuringen, scheurtjes, blaasjes of een groene aanslag zijn beschadigingen die je het best meteen aanpakt. Onze buitenschilder controleert, geeft je advies en voert de werkzaamheden voor je uit. Met een onderhoudscontract nemen we deze zorg uit handen. Op die manier verleng je de levensduur van je buitenschilderwerk.

Tips & tricks

Je huis schilderen is méér dan een nieuw laagje verf op de gevel smeren. Onze vakman staat je bij met het beste advies: van primer tot de verschillende soorten verf, van de kleurkeuze tot het gebruik van het juiste materiaal. Neem een kijkje in de fotogalerij en ontdek wat JPK Schilderwerken kan betekenen voor jou.

Neem contact op

3 + 7 =